Nieuwsbericht - DTP en Ab Ovo kondigen strategisch partnerschap aan voor transformatie van spoorwegen, luchtvaart en detailhandel

Geschreven door: Ab Ovo & DTP

Capelle a/d IJssel, Nederland - Dubai, Verenigde Arabische Emiraten, 4 augustus 2023 - DTP en Ab Ovo zijn verheugd een strategische samenwerking aan te kondigen die hun geavanceerde oplossingen en expertise samenbrengt om een revolutie teweeg te brengen in de spoorweg-, luchtvaart- en retailindustrie. De samenwerking is gericht op het leveren van uitgebreide plannings- en optimaliseringsoplossingen, waardoor bedrijven hun totale kosten kunnen verlagen en duurzamer kunnen werken.

DTP, een toonaangevende leverancier van technologische oplossingen in het Midden-Oosten en Noord-Afrika, heeft sinds de oprichting in 2004 een leidende rol gespeeld in de luchtvaartindustrie. Met een uitgebreid portfolio van producten en diensten heeft DTP's luchtvaartplatform, tNexus, luchthavens, luchtvaartmaatschappijen en grondafhandelaars geholpen bij het overwinnen van hun belangrijkste uitdagingen op het gebied van luchthavenactiviteiten. De oplossingen van DTP worden wereldwijd vertrouwd door grote luchtvaartmaatschappijen en luchthavens en hebben een positieve invloed op meer dan 114,6 miljoen passagiers per jaar.

Ab Ovo, een leider in de logistieke sector met een sterke aanwezigheid in Europa en Noord-Amerika, zet zich in om supply chain en logistieke bedrijven te ondersteunen bij het stimuleren van efficiëntie, geïnformeerde besluitvorming en duurzaamheid. Beide bedrijven zijn ook partners van Dassault Systèmes en maken vaak gebruik van de DELMIA Quintiq-oplossing om hun klanten meerwaarde te bieden.

De eerste joint venture onder dit partnerschap is al gestart in de spoorwegindustrie, waar de twee bedrijven samenwerken aan een project voor een prominente klant. Abdul Razzak Mikati, Managing Director van DTP, toonde zich enthousiast over de samenwerking en zei: "Deze samenwerking markeert een belangrijke mijlpaal in onze reis om de industriestandaarden te herdefiniëren en een blijvende impact te creëren in de Spoorwegen, Luchtvaart en Retail markten. Samen met Ab Ovo zijn we ervan overtuigd dat onze gezamenlijke expertise het pad zal effenen voor efficiëntere, datagestuurde en klantgerichte oplossingen."

Willem Jan Groenewoud, CEO van Ab Ovo deelde het enthousiasme: "Ab Ovo wordt gedreven door onze passie voor logistiek en supply chain optimalisatie. Door samen te werken met DTP vergroten we ons bereik en kunnen we onze expertise aanbieden aan de spoorweg-, luchtvaart- en retailsector, waardoor we uitgebreide oplossingen kunnen bieden die bedrijven in staat stellen uit te blinken."

 Ga voor meer informatie over DTP en Ab Ovo naar:

DTP: www.dtp.ae

Ab Ovo: www.ab-ovo.com

Voor vragen aan de media en meer informatie kunt u contact opnemen met:

Barbara Roos - Barbara.Roos@ab-ovo.com

Roselle Ann Maluntad - ramaluntad@dtp.ae